Csurgó Anita

Csurgó Anita

tailormom@gmail.com

+36 70 649 00 31

RÓLAM

Csurgó Anita vagyok. testépítő-fitnesz szakedző, személyi edző, táplálkozási tanácsadó és –hamarosan- rehabilitációs edző. Fitnesz versenyző és édesanya. De ami Számodra fontosabb: olyan ember vagyok aki megvalósította az egészséggel, a sportos testtel kapcsolatos álmait a munka, család és tanulmányok mellett is. És ha nekem sikerült, akkor közös erővel és megfelelő szakmai segítséggel ezúttal Neked is fog!

A sport szeretete végigkísérte az életem: a táncon át a küzdősportokon keresztül egészen a testépítés varázslatos világáig… De ez az én utam volt, nem a Tiéd. Ami Számodra mindebből fontos az az, hogy az edzői szakma számomra hivatás, így biztos lehetsz benne, hogy a maximális figyelmet és szakértelmet kapod az edzésed alatt, hogy személyre szabom az edzésmunkát a rövid és hosszú távú céljaidat, a mindenkori fizikai és lelkiállapotodat egyaránt figyelembe véve.

Garantálom, hogy óráról órára kihozom Belőled a maximumot, hogy élvezetes lesz Számodra az edzésmunka, és hogy a megfelelő étrenddel párosítva a lehető leghamarabb jelentkeznek majd az eredmények is!

Legyen a célod akár a fogyás, feszesítés, izomtömeg növelés vagy versenyfelkészülés, de akár a teljes életmódváltás vagy netán sérülések utáni rehabilitáció, keress bizalommal! Lehetsz idős vagy fiatal, nő vagy férfi, túlsúlyos vagy sovány, a sport és a rendszeres testmozgás látható/mérhető fizikai javulásokat fog eredményezni a mozgásszervi fájdalmak csökkenésén át az állóképesség növekedésén keresztül a vérnyomás- vércukor optimalizációján át a stresszoldás okozta szellemi felfrissülésig…
Ne várj tovább, életmódváltásra nem az új év, a bikini szezon kezdete vagy a 10 kiló túlsúly, hanem a MOST a legjobb időpont!!!

Szeretettel várlak akkor is, ha újdonsült anyuka vagy, ha kisgyermek mellett is szeretnél jó formában lenni, vagy ha úgy érzed hogy családanyaként szükséged van az „énidőre”. Egy kamasz fiú édesanyjaként pontosan tudom min mész keresztül, és azt is hogy hogyan juthatsz ismét az önbizalmad csúcsára és fizikailag is a lehető legjobb formába. Sőt, legmerészebb célunk lehet akár egy versenyfelkészülés is a következő fitness anyuka verseny szezonra!

Keress bátran akkor is ha ülőmunkát végzel, ha úgy érzed hogy betemet a munkahelyi stressz, ha sportolóként speciális felkészülésre van szükséged vagy csak egy új hobbit keresel: a Gym City ideális helyszín arra hogy megvalósítsd Önmagad legjobb verzóját!

Nem ígérem hogy könnyű lesz. Azt sem hogy nem fog fájni. De hogy hónapok múlva méltán leszel büszke Magadra, azt garantálom!

De beszéljenek a számok: 20 évnyi szakirányú sportmúlt, személyi edzésben 5 év alatt megszámlálhatatlan sikersztori, és natrurál versenyzőként mindenkori top 3 helyezés a szakmai mérlegem.

Keress még ma, mert a szabad helyek erősen korlátozottak, és 2-3 hetes előjegyzéssel dolgozom.


TOVÁBBI SZEMÉLYI EDZŐINK

 • StarTrac
 • SportsArt Fitness
 • Indoor Cycling
 • TechnoGYM
 • Centrotool
 • LifeFitness
 • HOIST
 • CYBEX
 • CONCEPT2
 • P4U
 • Szervernet
 • AtlasSport